+36 70 574 1499 izabella@poros.hu

szolgáltatások

pénzügyi adminisztrátor

neked miben segíthetek?

Pénzügyi adminisztráció

A pénzügyi adminisztrátor távszolgáltatás díját személyre / cégre szabottan állapítom meg, egyeztetés után.

A kiszervezett feladatok ellátását távszolgáltatásban végzem, így Neked nem kell gondoskodnod sem irodáról, sem munkaeszközökről. Pénzügyi adminisztrátor távszolgáltatásommal támogatom a vállalkozásod, hogy Te a profittermelő tevékenységedre koncentrálhass.

könyvelési anyag előkészítése

Rengeteg a számlád, de nincs időd rendszerezni, előkészíteni a könyvelésnek? 

utalások előkészítése

Az utalásokkal többször is megcsúszol, elfelejted? Az ügyfeleid, alvállalkozóid biztosan nem nézik jó szemmel. 

cash flow nyilvántartás

Fogalmad sincs, hogy pontosan hogyan is állsz a pénzügyek terén? Ugye tudod, hogy a vezetői döntések alapja a pontos cash flow nyilvántartás?

számlakiállítás

Az ügyfeleid fizetnének, de te folyton elcsúszol a számlázással? Néha azt sem tudod, hogy  kinek mennyit kell számláznod?

adófizetési határidők figyelése

Az adót lehet szeretni vagy nem szeretni, de hogy időben kell befizetni az biztos. Te időben fizeted?

bizonytalan vagy?

Mondok pár okot, hogy miért lesz jó neked!

Sokat spórolhatsz

Szolgáltatásommal megspórolhatod a bérköltségeket (bérszámfejtés, adók,  stb), a használt eszközök költségeit (számítógép, szoftverek, irodai berendezések, telefon, stb), és az irodafenntartás költségeit (bérleti díj, rezsi, stb). Számolgass kicsit. 

Több időd marad magadra

A felszabaduló időben, pénztermelő tevékenységedet végezheted, vagy fejlesztheted magad, többet lehetsz a családoddal, vagy egyszerűen csak pihenhetsz. Te döntöd el, mire fordítod a felszabadult idődet. 

nem fizetsz a kávézásomért

Csak az elvégzett munkáért fizetsz, nem a klasszikus munkaidőért. Azaz, ha egy nap 1 óra 13 percet dolgozom neked, akkor 1 óra 13 percet fogsz kifizetni, nem többet, nem kevesebbet, pontosan annyit, amennyit a kiszervezett feladatokkal töltöttem.