+36 70 574 1499 info@timeforyou.hu

Koronavírus miatt kialakult vészhelyzeti felajánlásom

HOGYAN HOZD KI A MOSTANI HELYZETBŐL A LEGTÖBBET?

 

Győzzük le együtt a koronavírust! Mentsük meg a vállalkozásodat!

Most arra van szükség, hogy összefogjunk, nincs idő másra!

A kialakult járványügyi helyzet borzasztó, ez tény. Viszont van egy dolog, amit minden ember meg tud tenni azért, hogy mégis győztesen jöjjünk majd ki ebből a csatából.

Mit tehetsz? Meg tudod változtatni a hozzáállásodat. Bármikor!

Mire gondolok? Arra, hogy a lehetőségekhez mérten próbáljuk az energiáinkat a pozitív gondolatok erejével növelni. Fontos azt látnunk, hogy bár az életünk fenekestől felfordult, ez nem biztos, hogy rossz. Na, nem mondom azt, hogy jó, de nem is rossz. Attól függ, hogy te hogyan állsz hozzá.

Mégis mi az, amit most meg tudsz tenni? Időt tudsz szánni arra, amire eddig nem jutott. Ez az első és legfontosabb pozitív hozadéka a járványnak. Ha a vállalkozásod megsínyli a járványt, mert olyan a szolgáltatásod, hogy kell hozzá a személyes találkozás, akkor most biztosan rengeteg időd felszabadult.

 

Én, a társadalmi felelősségvállalás jegyében két dolgot tudok felajánlani neked:

1. INGYENES ONLINE OKTATÓTÉR

Létrehoztam az online oktató teremet, ahol folyamatosan bővülő anyagokkal foglak segíteni, hogy az online jelenlétedet, az online lehetőségeidet kimaxold.

  • Ajánlani fogok olyan könyveket, oldalakat, amikből erőt, inspirációt tudsz majd gyűjteni, ami túlmutat az én tudásomon, de jó szívvel merem ajánlani, mert az idődet fontos, hogy hasznosan töltsd el.
  • Össze fogok állítani egy listát az elérhető online eszközökről, amiket mi virtuális asszisztensek használunk és neked is jól jöhet.
  • Elmondom mi hogyan dolgozunk, hogyan egyensúlyozunk a munka-család-párkapcsolat-házimunka témakörökben. Nem egyszerű, most még nehezebb lesz, kisgyermekes vagyok, ezzel talán sokat elárultam. Számomra is egy új fejezet kezdődik, de hozzád képest előnyben vagyok, ha te eddig nem otthonról dolgoztál, így a most megszerzett tapasztalataimat is megosztom majd veled.
  • Gyűjteni fogom az ötleteket, hogy hogyan tudjuk a kisebb, még nem iskolás gyermekeket elfoglalni úgy, hogy közben a munka is menjen.

Elöljáróban ezekről lesz szó, de lesz még sok más is, ami időközben eszembe jut, illetve az online oktatótérben lesz lehetőség egymás között is tapasztalatot cserélni, témákat felvetni. Én mindig igyekszem azt tanulni amire a gyakorlatban épp szükség van, így ezzel a szemlélettel igyekszem majd téged is abba az irányba terelni, ami most és a későbbiekben is előre fog vinni.
Gyere, velem az online oktatótérbe és tanulj meg mindent, amit még nem tudsz, vagy add át azt a tudást, ami benned van és segíthetsz vele te is a többieknek. Nagymamám és anyukám mondta mindig, hogy tanulj, mert amit megtanultál azt senki nem veheti el tőled. Itt az idő, hogy több légy, mint a tegnapi önmagad.

Most arra van szükség, hogy összefogjunk, nincs idő másra.

Itt tudsz jelentkezni az online oktatótérbe: ONLINE OKTATÓTÉR
Várlak sok szeretettel.

2. INGYENES EMAIL TANÁCSADÁS

Gondold át, hogy mi az, amit online felületre tudsz átterelni, ebben nagyon szívesen segítek email tanácsadással INGYENESEN, természetesen. A lenti űrlapon tudsz írni nekem. (Igyekszem 48 órán belül válaszolni a leveledre.)
Írd le, hogy mi a szolgáltatásod, hogyan nézett ki eddig a munkád, mi az, amit nem tudsz folytatni a járványhelyzet miatt és én legjobb tudásom szerint segíteni foglak, hogy megtaláld a megoldást, amivel a felmerült helyzetben csökkenteni tudod a károkat.