+36 70 574 1499 info@timeforyou.hu

Koronavírus miatt kialakult vészhelyzeti felajánlásom

HOGYAN HOZD KI A MOSTANI HELYZETBŐL A LEGTÖBBET?

 

Győzzük le együtt a koronavírust! Mentsük meg a vállalkozásodat!

Most arra van szükség, hogy összefogjunk, nincs idő másra!

A kialakult járványügyi helyzet borzasztó, ez tény. Viszont van egy dolog, amit minden ember meg tud tenni azért, hogy mégis győztesen jöjjünk majd ki ebből a csatából.

Mit tehetsz? Meg tudod változtatni a hozzáállásodat. Bármikor!

Mire gondolok? Arra, hogy a lehetőségekhez mérten próbáljuk az energiáinkat a pozitív gondolatok erejével növelni. Fontos azt látnunk, hogy bár az életünk fenekestől felfordult, ez nem biztos, hogy rossz. Na, nem mondom azt, hogy jó, de nem is rossz. Attól függ, hogy te hogyan állsz hozzá.

Mégis mi az, amit most meg tudsz tenni? Időt tudsz szánni arra, amire eddig nem jutott. Ez az első és legfontosabb pozitív hozadéka a járványnak. Ha a vállalkozásod megsínyli a járványt, mert olyan a szolgáltatásod, hogy kell hozzá a személyes találkozás, akkor most biztosan rengeteg időd felszabadult.

 

Én, a társadalmi felelősségvállalás jegyében az alábbi támogatást tudom felajánlani neked:

INGYENES EMAIL TANÁCSADÁS

Gondold át, hogy mi az, amit online felületre tudsz átterelni, ebben nagyon szívesen segítek email tanácsadással INGYENESEN, természetesen. A lenti űrlapon tudsz írni nekem. (Igyekszem 48 órán belül válaszolni a leveledre.)
Írd le, hogy mi a szolgáltatásod, hogyan nézett ki eddig a munkád, mi az, amit nem tudsz folytatni a járványhelyzet miatt és én legjobb tudásom szerint segíteni foglak, hogy megtaláld a megoldást, amivel a felmerült helyzetben csökkenteni tudod a károkat.