+36 70 574 1499 izabella@poros.hu

Az előző hetekben főleg magunkra koncentráltunk, arra, hogy szellemileg, lelkileg, testileg legyünk rendben. Mit tehetünk azért, hogy az erőforrásainkat hatékonyan ki tudjuk használni. Lassan ideje áttérni a vállalkozásunkra, a munkára.

Sok kisvállalkozó esik abba a hibába, főleg a kezdetek kezdetén, hogy nincs terve, semmilyen terve. Azt gondolja, hogy minek, kicsi vagyok, majd lesz valahogy, tervezni csak a nagyoknak kell. Pedig ez nem igaz. Ha nem tervezel, akkor az időd, az erőforrásaid mind-mind úgy folynak majd ki az irányításod alól, hogy szinte észre sem fogod venni, csak azt látod, hogy valami nem stimmel, de nem tudsz mit tenni, mert nem figyeltél mikor kellett volna, nem terveztél, fogalmad sincs, hogy pontosan hol is kellene kezdeni a helyzet megoldását. Nem is ragoznám túl, tervezni érdemes, tervezni kell.

Hogyan érdemes csinálni?

Végeredményben stratégiát alkotunk, amivel kapcsolatban itt nem szaporítom a szót, hanem arra kérlek, ha érdekel a dolog, akkor töltsd le a stratégiatervezési segédletet és hajrá, fogj neki a tervezésnek.

Ha szívesen olvasod az írásaimat, akkor itt tudsz feliratkozni.

A feliratkozás után, megkapod az AJÁNDÉK 8+2 időgazdálkodási TIPP című írásomat is.