+36 70 574 1499 izabella@timeforyou.hu

Ahogyan a címben említettem a következő 52 hétben az időgazdálkodásról és a hatékonyság növeléséről fogok írni. Na, ne képzeld, hogy valami időguru vagyok, de ez a téma a vesszőparipám és nagyon érdekel. Ami azt illeti, azt mondják, ha valaki valamivel rendszeresen foglalkozik, képzi magát a témában, akkor előbb-utóbb a téma szakértőjévé válik. Nos, bevallom én annyival is beérem, ha Te és én hétről-hétre egyre jobbak leszünk és együtt csináljuk végig eme nemes kihívást. Mert tulajdonképpen ez egy kihívás. Benne vagy?

Akkor figyelj, írom a menetrendet.

Mások szerint elég jó szervező vagyok és általában jól is osztom be az időmet, tűrhetően lavírozok a munka és a család között, viszont tudom, hogy lehet ezt ezerszer jobban is csinálni. Tudom, mert látom, hogy vannak, akik sokkal többet érnek el egységnyi idő alatt, mint mások, mint én. Legyünk őszinték magunkhoz, ez a fejlődés nulladik legfontosabb lépése.

Az az elvetemült, vakmerő ötletem támadt, hogy több könyvet is elolvasok a témában, illetve beleszövöm a saját életemből vett tapasztalatokat is és ezek alapján minden héten jövök egy témával, egy kisebb részlettel. Emészthető egységekben gondoltam tálalni, mert tudom, hogy elfoglalt vagy, én is az vagyok. Ezért nem fogok felesleges sallangokat írni, az nem az én asztalom és az idődet sem akarom rabolni. Annyit írok majd, ami elég ahhoz, hogy ihletet meríts, elgondolkodj és elkezdj cselekedni, elindulj a jó, jobb irányba, illetve ahol mód van rá, mutatok eszközöket is a megvalósításhoz. Ennyit, nem többet.

Terveim szerint minden héten hétfőn itt a blogon megjelenik a heti témával kapcsolatos tipp és ha tutira akarsz menni akkor felíratkozol a listára, így emailben is megkapod az értesítőt a megjelenésről, hogy biztosan ne maradj le.

Lent találod a feliratkozási lehetőséget.

Egy szó, mint száz, ha velem tartasz az 52 hetes időgazdálkodási és hatékonyság kihívásban, akkor várlak sok szeretettel minden hétfőn, itt a blogon.

Ne feledd, az idő mindenképpen eltelik, gazdálkodj vele jól.

Amíg elindul a kihívás, töltsd le az AJÁNDÉK ebookot, amit Neked írtam.

8_2_idogazdalkodasi_tipp

 

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
error

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal.