+36 70 574 1499 izabella@timeforyou.hu

Asszisztens szolgáltatás

Az asszisztens távszolgáltatás díját személyre / cégre szabottan állapítom meg, egyeztetés után.

A kiszervezett feladatok ellátását távszolgáltatásban végzem, így Neked nem kell gondoskodnod sem irodáról, sem munkaeszközökről. Előfordulhat természetesen olyan feladat, amit nem lehet távmunkában elintézni, ebben az esetben is számíthatsz rám, Budapest területén belül. Asszisztens távszolgáltatásommal támogatom a vállalkozásod, hogy Te a profittermelő tevékenységedre koncentrálhass.

Személyre szabott árajánlatot kérek!

Akkor is keress nyugodtan, ha nem tudod pontosan, hogy mit is tudsz/akarsz kiszervezni, csak érzed, hogy elfogyott az időd és kell valaki. Ebben az esetben érdemes először Tanácsadást kérned.

Asszisztens szolgáltatás

Néhány kiszervezhető feladat, ízelítőül:

Alap asszisztencia

Feljebb pozícionálnád magad? Jobban hangzik, ha az asszisztensed szervezi a találkozókat. Szervezd ki és élvezd az előnyöket.

Naptárkezelés

A naptárad sűrűn ellened fordul, cserben hagy? Bízd ide és ne aggódj, hogy lemaradsz valamiről. Szervezd ki és élvezd az előnyöket.

Híváskezelés

Tárgyalnál, de folyton csörög a telefonod? Felveszem helyetted, így nem maradsz le semmiről. Szervezd ki és élvezd az előnyöket.

Egyéb feladatok

Más megoldásra váró feladatod is van, de nincs időd rá, pedig fontos lenne? Hallgatlak! Szervezd ki és élvezd az előnyöket.

IDŐT VARÁZSOLOK AZ ÉLETEDBE!

+36 70 574 1499

 

+36 21 2001 333

 

info@timeforyou.hu

 

Budapest