+36 70 574 1499 izabella@poros.hu

Vannak cégvezetők, akik azt érzik, hogy egy örök taposómalom az életük és szívesen szabadulnának némi tehertől, de nem igazán tudják mi ennek a módja. Ha te is egy ilyen vállalkozó vagy, akkor ez a cikkem neked szól. Bemutatom hogyan is néz ki az együttműködés velem. Két ügyfelemről és a velük közös munkáról fogok mesélni.

Milyen az, amikor együtt dolgozom valakivel?

Hát először is szörnyen izgalmas, mert ha jobban belegondolok, bár az az ő vállalkozása, de én is magaménak érezhetem, hiszen minden egyes nap együtt dolgozunk azért, hogy minden rendben működjön, fejlődjön. Őszinte leszek, csak olyan emberrel dolgozom együtt, akivel egy szinten rezgünk. Számomra fontos, hogy amikor reggel bekapcsolom a gépem és elkezdek dolgozni, akkor azt örömmel tegyem. Fontos ez az ügyfeleimnek is, hiszen nekik sem mindegy, hogy ki képviseli a cégüket, az ő ügyfeleik előtt. Szeretem azt érezni és látni, hogy az ügyfeleim szívesen bíznak rám és a kollégáimra egyre több feladatot, mert a rutin dolgoktól szabadulva végre elszabadulhat a kreativitásuk és olyasmivel foglalkozhatnak, ami előre viszi őket és a cégüket.

Ivett…

Ivett, bababarát alvás tanácsadóként, több éve támogatja azokat az anyukákat, akiknek a gyermeke nem alszik jól.

Miben támogatom én az ő munkáját?

Személyi asszisztenseként, (viccesen magunk között, humán tűzfalként) azzal védem az idejét, hogy az őt telefonon és emailben megkeresők hívása és levele hozzám fut be. Csak azok jutnak el hozzá, amit valóban csak ő tud megoldani. Ennek köszönhetően, nem kell folyton megszakítania azt, amivel épp foglalkozik. Nem zavarja meg semmi amikor épp konzultációt folytat, élőzik a csoportjaiban, az online kurzusaihoz tananyagot fejleszt, vagy épp csak pihen és együtt van a családjával.

Ügyfélszolgálata vezetőjeként, a technikai és egyéb ügyes-bajos ügyekben beérkező hívásokat, emaileket válaszolom meg. Nem neki kell a rutin levelekkel foglalkoznia, ezeket elintézem helyette. Kezelem a megrendelésekkel kapcsolatos problémákat, legyen szó egy elírt adatról, vagy egy félbehagyott rendelés megmentéséről, illetve bármilyen megoldandó technikai dologról. Koordinálom a moderátorainkat, hogy a csoportokban hatékonyan tudják kezelni a felmerülő kommunikációs problémákat.

Támogatom őt abban, hogy naprakész legyen az ügyfelei problémáival, érdeklődésével kapcsolatban. Kérésének megfelelően összegyűjtöm azokat az információkat, ami alapján újabb, szuper szolgáltatást, terméket fejleszthet és még célzottabban tudja kiszolgálni az ügyfeleit.

Ellenőrzöm, hogy ki jogosult a szolgáltatásai igénybevételére, mert hozzá nem lehet csak úgy beesni az “utcáról”.

Marketingkampányaiban, brandépítésében a háttérben zajló folyamatokban a többi alvállalkozójával együtt, én is támogatom, hogy minden a tervei szerint alakuljon.

Az együtt töltött évek alatt annyit fejlődött a vállalkozása, hogy dupla annyi munkaórát szervez ki, mint az elején. Nagyon jól használja azt az időt, amit miattam és a többi alvállalkozója miatt megtakarít.

Miért szeretek én vele dolgozni?

Elképesztően profi a saját szakterületén és a vállalkozása vezetése terén is. Tudja, hogy mit akar, így amikor kiszervez valamit, akkor pontosan tudom, hogy mit szeretne. Sokszor fél szavakból is megértjük egymást. Minden, a vállalkozása szempontjából fontos területen rendelkezik alaptudással, így bátran mer kiszervezni, mert tisztában van vele mi az, amit elvárhat. Tiszteletben tartja a pihenőidőt, soha nem rontott még rám munkaidőn kívül, az együtt töltött évek alatt.

Mit gondol rólam ő?

“Iza egy kincs. Az összes olyan nemszeretem, monoton munkát leveszi a vállamról, amit már rég le kellett volna adnom. Így végre arra tudok koncentrálni, ami igazán fontos. “ (Dr Dénes Ivett)

És egy kulisszatitok: Több, mint egy év után találkoztunk először személyesen, de ez nem akadályozott minket a közös munkában. Az első konzultációnk után elfogadta az árajánlatom, aláírtuk a szerződést, amit postáztunk egymásnak és mindenféle személyes találkozás nélkül tudtunk nagyon hatékonyan együtt dolgozni.

Ivett, az alábbi szolgáltatásaimat veszi igénybe:

Általános adminisztrátor

Asszisztens

 

Dani…

Dani, marketinges szuperhősként tengeti napjait. Külföldi ügyfeleit terelgeti a marketing útvesztőiben.

Miben támogatom én az ő munkáját?

Azt kell mondjam, hogy Dani annyi pénzt keres, hogy kell valaki, aki számontartja. Ez a valaki én volnék. Bocs, Dani… most már mindenki tudja, hogy neked bizony fut a szekér.

A pénzügyek sok ember számára unalmasak, ijesztőek és szívesen seprik szőnyeg alá az ezzel kapcsolatos feladatokat. Na, ez Daninál nem így működik.

Ő tisztában van azzal, hogy pénzt csak pénzből lehet csinálni, épp ezért nála nincs pardon. Elvárja, hogy katonás rendben legyenek vezetve a pénzügyei, épp ezért napi szinten frissítem a cash flow nyilvántartását.

Figyelemmel kísérem a bejövő számlákat, hogy azok mindig időben ki legyenek fizetve, hiszen a boldog alvállalkozó fontos. Igen, Dani is olyan okos, mint Ivett és szeret kiszervezni. Az adófizetésről sem szoktam megfeledkezni, szeretünk adót fizetni, mert az azt jelenti, jól mennek a dolgok.

Kiállítom a kimenő számláit, és nyomon kísérem az összegek beérkezését, ha valaki bátorkodna nem időben fizetni, azt jelzem, hogy mielőbb helyreálljon a rend.

Tartom a kapcsolatot a könyvelőjével, így neki erre sincs gondja. Miért is lenne, minden ezzel kapcsolatos ügyet én intézek.

Az együtt töltött közel másfél évben, Dani, a rettegett világjárvány ellenére is fejleszti a cégét, egyre több embernek ad munkát és én nagyon örülök, hogy hozzájárulhatok a sikereihez.

Miért szeretek én vele dolgozni?

Hasonlóan, mint Ivett, ő is a vérprofi vállalkozók táborát erősíti. Szuperül kidolgozott pénzügyi rendszerét nagyon könnyű volt átlátni, beletanulni és fenntartani. Ahogyan én, Dani is imádja a rendszereket, így vele is egy hullámhosszon rezgünk. Ahogyan fentebb is írtam, ő is ismeri a kiszervezés mágikus erejét és nagyon jól alkalmazza.

Mit gondol rólam ő?

“Dinamikusan növekvő cégemben már annyi volt a pénzügyi dolgokkal kapcsolatos munka, hogy csak a szakmai feladatok rovására tudtam kordában tartani. Könyvelőm tanácsára elkezdtem Izával dolgozni, aki teljes mértékben ellátja a cégem pénzügyi adminisztrációját, így újra 100 %-ban a profittermelő tevékenységeimre tudok összpontosítani. Kell ennél több?” (Budai Dániel)

És egy kulisszatitok: Közös a könyvelőnk, akivel munkavállalóként, réges-régen együtt dolgoztam, egészen pontosan a főnököm volt és örülök, hogy most is szívesen ajánl másoknak.

Dani, az alábbi szolgáltatásomat veszi igénybe:

Pénzügyi adminisztrátor

 

Ha a fentiek megihlettek és szívesen dolgoznál velem, akkor keress meg bátran és ha jelzed nekem, hogy ez a cikk vezetett el az elhatározásra, hogy kiszervezd az időrabló feladataidat, akkor lesz egy meglepetésem számodra. Ne felejtsd el jelezni.

Várom a leveled!

Poros-Kiss Izabella
+70 574 1499
info@timeforyou.hu