+36 70 574 1499 izabella@poros.hu

Vannak cégvezetők, akik azt érzik, hogy egy örök taposómalom az életük és szívesen szabadulnának némi tehertől, de nem igazán tudják mi ennek a módja. Ha te is egy ilyen vállalkozó vagy, akkor ez a cikkem neked szól. Bemutatom hogyan is néz ki az együttműködés velem. Egyik ügyfelemről és a vele közös munkáról fogok mesélni.

Milyen az, amikor együtt dolgozom valakivel?

Hát először is szörnyen izgalmas, mert ha jobban belegondolok, bár az az ő vállalkozása, de én is magaménak érezhetem, hiszen minden egyes nap együtt dolgozunk azért, hogy minden rendben működjön, fejlődjön. Őszinte leszek, csak olyan emberrel dolgozom együtt, akivel egy szinten rezgünk. Számomra fontos, hogy amikor reggel bekapcsolom a gépem és elkezdek dolgozni, akkor azt örömmel tegyem. Fontos ez az ügyfeleimnek is, hiszen nekik sem mindegy, hogy ki képviseli a cégüket, az ő ügyfeleik előtt. Szeretem azt érezni és látni, hogy az ügyfeleim szívesen bíznak rám és a kollégáimra egyre több feladatot, mert a rutin dolgoktól szabadulva végre elszabadulhat a kreativitásuk és olyasmivel foglalkozhatnak, ami előre viszi őket és a cégüket.

Ákos…

Ákos, a könyvelők Messiása, aki leveszi a terhet a vállukról. Szuper szoftverével, többé nem nyűg számukra az ügyfélkapu kezelése, hanem egy automatizált folyamat.

Miben támogatom én az ő munkáját?

Ügyfélkapcsolati asszisztenseként, leendő ügyfeleit a regisztrációtól egészen az előfizetés pillanatáig terelgetem. Hívásaim során megválaszolom minden technikai kérdésüket a szoftverrel kapcsolatban, távoli hozzáféréssel beállítom nekik a programot, bemutatom a használatát, így nemcsak Ákosnak, de könyvelő ügyfeleinek is értékes perceket takarítok meg, amiért mindig nagyon hálásak.

Ügyfelei gombamód szaporodnak, így az ügyfélkapcsolati csapat bővítése és betanítása is rám hárul.

A régi ügyfelei számára is elérhető vagyok telefonon és emailben, bármilyen probléma adódik, bizalommal fordulnak hozzám.

Ákos a napokban szervezi ki nekem a számlázását is, mert a cégvezetés mellett egyre kevésbé fér bele az idejébe, ez a kellemes, de időigényes feladat.

 

Miért szeretek én vele dolgozni?

Ákos olyan profi módon látja át és építi a rendszereket, amitől sokszor eláll a szavam. Folyamatosan fejleszti a folyamatait, amiben az én ötleteim is teret kapnak, ezzel még könnyebben érzem magaménak az ő vállalkozását is. Kell ennél több egy virágzó együttműködéshez?

Mit gondol rólam ő?

„Azért szeretek Izával dolgozni, mert egyrészt nem kell mindent százszor elmagyaráznom, hanem egyből megérti a feladatokat. Másrészt mindig van ötlete, hogy mit lehetne jobban, gyorsabban csinálni. Én szeretek szabadabb kezet biztosítani neki, így ő is hozzá tudja tenni (és szerencsére teszi is) a saját gondolatait, tapasztalatát. Így nekem se kell mindent az utolsó szögig kitalálnom, és ő is jobban érzi magát a közös munkánk során.”

És egy kulisszatitok: Egy éve dolgozunk együtt, de még nem találkoztunk személyesen, ehhez képest szárnyalunk a közös munka során.

Ákos, az alábbi szolgáltatásaimat veszi igénybe:

Általános adminisztrátor

Asszisztens

Pénzügyi adminisztrátor

Ha a fentiek megihlettek és szívesen dolgoznál velem, akkor keress meg bátran és ha jelzed nekem, hogy ez a cikk vezetett el az elhatározásra, hogy kiszervezd az időrabló feladataidat, akkor lesz egy meglepetésem számodra. Ne felejtsd el jelezni.

Várom a leveled!

Poros-Kiss Izabella
+70 574 1499
info@timeforyou.hu